06 13 04 10 09 01 02 15 05 03 07 12 08 14 16 11
 

Smještaj Dubrovnik

Naši smještajni kapaciteti nalaze se u zgradi u Staroj gradskoj luci Dubrovnika, u neposrednoj blizini mora. Objekt je sagrađen davne 1884.g. i prvi put unesen 1886.g. u zemljišne knjige kao vlasništvo Lučke uprave Trsta.

          

      


 Video:

    


 JEDNOKREVETNA SOBA - PRVI KAT

Jednokrevetna soba, površine cca 10m2 na prvom katu sa pogledom na staru gradsku luku i gradski zvonik, sukladno dogovoru, postoji mogućnost davanja usluge noćenja s doručkom.        

 

 


 

MALA DVOKREVETNA SOBA – PRVI KAT

Mala dvokrevetna soba, površine cca 10m2 na prvom katu sa pogledom na staru gradsku luku i gradski zvonik, sukladno dogovoru, postoji mogućnost davanja usluge noćenja s doručkom. Kupaonica je niz hodnik na prvom katu.   

Pogodna je za djecu i mlade parove.

 

  
      

 


  

DVOKREVETNA SOBA – PRVI KAT

Dvokrevetna soba, površine cca 15m2 na prvom katu sa pogledom na staru gradsku luku i gradski zvonik, sukladno dogovoru, postoji mogućnost davanja usluge noćenja s doručkom. Kupaonica je niz hodnik na prvom katu.

 

DVOKREVETNA SOBA – VISOKO POTKOVLJE

Dvokrevetna soba površine cca12m2 na drugom katu, u visokom potkrovlju, kupaonica je sastavni dio sobe površine cca 4,5m2, klima uređaj, frizider i TV, te pogled na staru gradsku luku i gradski zvonik.

     

     


 

DVOKREVETNA SOBA 2+1 – VISOKO POTKOVLJE

Dvokrevetna soba površine cca13m2 na drugom katu sa dodatnim krevetom (2+1), u visokom potkrovlju, kupaonica u neposrednoj blizini sobe površine cca 6m2, klima uređaj, pogled na staru gradsku luku i gradski zvonik.

 
 
       

 

     

 


 

APARTMAN 4+1 - VISOKO POTKROVLJE

Dvije dvokrevetne sobe površine cca12m2 na drugom katu (jedna soba ima
dodatni ležaj), u visokom potkrovlju,  sa dvije privatne kupaonice, dva TV i dva klima uređaja, pogled na staru gradsku luku i gradski zvonik. Mini kuhinja površine cca 7m2 na drugom katu u visokom potkrovlju, pogled na tvrđavu Sv.Luke, Labirint bar, Ploče i Kaše..

 
     

             


 

Dodatne usluge:

Po dogovoru postoji mogućnost pranja rublja. Bežični internet.